-

VATTENLAND!

hejhej förlåt för att jag inte bloggat idag men tidigt på morgonen åkte vi till sunne vattenland och bada, det var hur kul som hälst! sen hyrde vi lite filmer som vi ska se snart och efter det kom mina kusiner och åt middag :) nu har dom åkt och jag tänkte bara slänga in ett inlägg innan vi ska se filmerna.. instagram har det ju hänt nått med men när det är uppe igen så kommer massvis med bilder! följ gärna mig om du känner mig. har skaffat privat nu, så endast dom jag känner kan följa, vet inte rikitgt varför menmen :O
 
KANSKE kommer ett till inlägg senare ikväll men kan inte lova något!
 
 
så såg det ut :)
 
KRAM //ina♥

När alla säger nej ska jag säga ja, när allting går emot ska jag hålla kvar.

är hemma hos maja nu, har varit det sen 13.45 typ? först åkte vi och badade vid hägersten, sen tog vi de lungt, åkte förbi mc med hennes mamma & syster, skit kul. sen drog vi hem, kolla en skräckis och nyss var vi nere vid hemköp. vi handlade en massa godis, marabouuu och 2 läsk. chillepille. nu sitter vi hemma hos henne, vi ska se en massa skräckfilmer och dygna. hööreeeeeeeees!
 
men bloggar imorgon, bilder kommer då! B I L D L Ö S T I N L Ä G G

Det är komplicerat

HEJ mina underbara! Förlåt verkligen för att jag inte har bloggat jag kunde inte 
logga in, det är helt cp... Men så ni vet så har jag INTE slutat blogga. Men jag har
Vart borta hos min mormor och morfar så jag har inte dött. Haha men just nu är jag
Med Olivia i Kvicksund supeeeeer kuuuul ;) vi har haft det bra iallafall, nu chillar vi typ men vi hörs sen puussss 
 
 

Tja

Sorry för att jag inte har bloggat men nu sitter jag med Marie i kvicksund vi har sovit här skit kul men bad och allt. Men jag bloggar mer sen men nu dunkar vi musik så vi hors sen puss.

Sista inlägget för idag!

Ja vad ska jag säga? Rubriken säger allt, hörs kanske imorgon! Annars får någon annan updatera, juste. Ska till Maja imorgon, så drf kommer jag kankse inte blogga! Men ska försöka innan jag drar, pusseeeez.

NU har vi...

http://www.facebook.com/wiildandyoung.blogg?sk=wall
Skrivit en status på facebook där ni kan ge oss tips om vad vi ska blogga mer om! Eftersom vissa tycker det är jobbigt att svara på våra frågor vi skriver till er för att göra bloggen roligare. Men som vi sagt, om ni vill ha updatering vill vi självklart också få lite kommentarer! Men skriv gärna vad ni vill se mer av på statusen på facebook! Gå in på vår logg och skriv, eller tryck på direkt länken under. Puss! - wiildandyoung
 

me right now in my cat pyjamas..

If you don't get it, I'm not seriös. Hahahah, the typical svensken styleeeez.
 

Randuuuuumz

Har precis kollat klart någon random film som gick på tvn när jag startade den. Helt okej faktiskt. Men jaja, nu ska jag göra popcorn och ta ett glas loka! Sen ska jag nog bara ta det lite lungt, känner att det behövs. Funderar på att lägga mig i badet, vad gör ni då? 
 
Föresten, Aloha på er snyggingar! 

Dagens outfit!

~ Jeansjacka - H&M ~ Virkat Linne - BikBok ~ Jeans - Gina Tricot ~

En fråga till er..

Skulle ni absolut UNDERBARASTE läsare hjälpa mig med en sak? De är så att jag måste få veta vad ni vill att jag ska blogga om idag och veckan ut? Eftersom jag åker till spanien vill jag gärna lämna er med sista veckan grym! Så vad vill ni speciellt se denna vecka? Videobloggar? Dagens Outfit? Tips? Musik? Words? Dagen? Mode? Vad som helst. Kommentera bara, så ska ni få det. Pussar! 
Jag hoppas ni fattar att jag driver, för det gör jag. I know you love me, bitcheeez! :) 

Words.

"When people tells me that I can't do it, I have to show them that they were wrong, and I were right."
nytagen bild, haha, ska försöka fixa mer nytagna bilder så ni slipper få arkivbilder all the time! ;) I know you love me, lol.

Lite planer.

Lördag: Träffa Maja Lindholm.
Söndag: Vara med Maja eller Marie&Olivia.
Måndag: Vara med någon, vill gärna dra till grönan.
Tisdag: Handla underkläder.
Onsdag: Farmor kommer.
Torsdag: Vara med Farmor.
Fredag: Packa.
Lördag: Åka till spaninen och bort från Svergie. Fyfan va skönt.

godmorgon!

förlåt för att jag inte bloggat men jag vet faktist inte vad jag ska skriva om.. kanske kommer nått "roligt" inlägg senare, tips eller nått, vi får se. men ni kan ju alltid förlja mig på instagaram -> inat99 <- där jag uppdaterar varje dag med bilder!

 

/ina


 

och GLÖM INTE tävlingen som avslutas på söndag (vinnaren utses på mondag) och VI HAR BETSÄMMT ATT DET ÄR NI SOM FÅR RÖSTA PÅ VINNAREN! så alla berättelser kommer upp på söndag kl.3 då. och alla berättelser kommer va anonyma! satt ni inte vet vem som skrivit berättelsen med sin vän. sen när vinnaren är uutsedd så berättar vi självklart! 

 

Men för er som inte anmält sig tilll tävlingen och VILL så klickar här -> wiildandyoung.blogg.se/category/tavling.html

 

MASSA KRAMAR!

//wiildandyoung♥

 

 

 

 


VILL DU OCKSÅ ATT JUSTIN SKA KOMMA TILL SVERIGE?

följ denna twitter --> https://twitter.com/#!/search/realtime/BieberToSweden2

hoppas den blir så stor att justin ser!
NEVER STOP BELIEVE.

//ina

Dagens köp!

~ Clearasil ~ Axe för tjejer ~ 
 
Sitter och dunkar musik, känns som om de bara är jag som bloggar? Men jag är väl den som har mest tid just nu. Tänkte avsluta detta inlägg med att säga att mina planer för resten av veckan och nästa vecka kommer komma snart, stay turned! :) 
 

min dag.

förlåt för smämsta uppdateringen idag men kom inte på nått att skriva! jag har ialfall bara solat, badat och ätit glass mm idag. imorgon kommer pappa på kvällen och stannar till söndag, så det ska bli kul! saknar alla där hemma men kommer nästa vecka på fredag och stannar nog till fredagen efter det om jag ska tillbaka till västkusten då. ska nog sova nu, de flesta ser nog på matchen men jag är inte så inne i fotboll faktist. ska gå ut med hunden sen gå och lägga mig så godnatt! , puss och kram!

 

//ina
 

Någon rolig som ska till mallis?

skulle vara grymt om ni berättade! :)

Ta't lungt, ta en toy!

Tja på er alla fina. Satt ju och kollade matchen, men de blev så jävla tråkigt, fattar ändå att Italien vinner denna gång, haha och man skulle inte tvivla på Tyskland hörde jag någon säga? Well, om italia vinner blir de lättare för spain, vilket gör det azuuum. Sitter iaf och dunkar musik, eftersom jag inte har något bättre för mig. Pussar! 

länkis byte

Klicka på bilden!


 
 
 
 
 

Mina fyra finaste änglar.

Det finns få dagar, man inte orkar göra någonting. Då jag känner mig kass och värdelös. Det finns få dagar man inte orkar skratta eller le. Inte orkar vara glad. Dom dagarna, är det bara ni fyra som kan ändra på. När man ser erat leende, eller hör eran röst, känner jag mig trygg igen. När ni säger att ni älskar mig, känner jag att de är på riktigt. De är bara ni fyra, som kan få mig att känna så. Ni får mig alltid att skratta, oavsett vilket humör jag är på. Ni får mig alltid att må bra, när jag mår som värst. Ni får mig alltid att orka med när det är som skit. Ni vet hur man behandlar en riktigt vän, och ni vet hur man är underbar. Ni behöver inte ens försöka, för ni får mig alltid att le. Ni behöver inte försöka att få min uppmärksamhet, för i alla svåra stunder, står jag alltid bredvid, och om inte. Är jag ett sms/samtal ifrån. Jag ville bara att ni skulle veta att jag älskar er, ni är det bästa som hänt mig. Ni är dom vännerna alla vill ha. Men som jag fick. Ni är perfekta. Ni är mitt allt. Jag älskar er till månen och tillbaks, trots att jag är dålig på att säga det. Men jag finns alltid för er, och ni betyder mest. Jag älskar er, Ina Thorden, Olivia Engberg, Marie Johansson och Sara Unosson. Bästa vänner, för alltid?