-

Jag älskar er.

Tack för att ni alltid får mig att må bra, får mig att le, får mig att skratta, får mig att ha kul, får mig att aldrig känna mig ensam.. De finns så mycket jag vill tacka er, ni är så himla fina vänner. Jag skulle kunna säga vad som hälst till er, för jag vet att ni skulle förstå. Ni finns alltid för en och hjälper än i alla lägen. Jag vet att vi alltid kommer stötta varann, jag kommer iallafall alltid finnas när ni mår Piss, när ni vill prata eller bara få ut nått. Man lever bara en gång och jag är glad att få träff er. Jag älskar er hörrni, ni är precis en såna vänner man aldrig vill släppa taget om.

Vi har skapat massa minnen och det kommer bli fler!

JAG ÄLSKAR ER❤

// ina


....❤....


Förlåt..

För den dåliga uppdateringen idag, men ingen har riktigt orkat, jag tror att de flesta vet varför och jag vet jag inte om jag orkar ta upp det här på bloggen just nu..

Men idag efter skolan drog vi till stan för att jag skulle köpa en present till min brorsa, som fyller år imr! Sen åkte vi till fridhemsplan och köpte en sak. Men nu är jag hos pappa och ska snart till skolan igen, vi ska sälja lite fika och saker vi gjort för att tjäna in dom sista pengarna till klassresan! Men nu måste jag käka lite så puss & kram!


// ina

image description


TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Vad händer?? Nej, men jag sitter i sängen sjuk idag igen.. :( Hoppas jag blir frisk för jag vill gå till skolan i morgon, becuse it's friday! (igga stavning) Imat jag inte har något liv kollar jag på pingvinerna från madagaskar på nikelodeon.YEE! Jaja, så är jag. Mår bettre nu iaf. Men jag bloggar sen, puss.

Godmorgon sunshines!

Hur mår ni? Själv mår jag bäst, fick precis ett sms av sara, värdens gulligaste! Älskar dig bebis! Men nu sitter jag på tuben, on my way till skolan! Ikväll ska vår klass ha en "ateljé" med tavlor vi gjort (ha) och fika :) nästa vecka ska vi ju på klassresa! Wooopaaa, kommer bli grymt! Så nu ska vi tjäna in lite extra pengar :) ska ni på nån klass resa i år?
Puss!!

// ina


Bloggpaus...

Jag orkar inte mer... Det har hänt en riktigt hemsk grej så kg tar blogg paus ett tag tills det har lunganat ner sig..
Puss
Sonja


~ Jag kan inte ge dig allt, men du borde veta att jag vill ~

Bjuder på två bilder från igår.
Hej igen. Har nyss sett klart glee. Åh fyfan va de är bra alltså. Men jaja, är så jävla piss off på en person. Fyfan, jag vill skjuta dig din jävel. Nej, men typ.. Jaja, ska hoppa in i duschen om ungefär 25 minuter, vi hörs senare.PUss!!

Never regret something that made you smile.


ORKAR INTE PLUGG!!'


Vad vill ni se mer av?


blev för mycket på en gång..

åh det blev för mycket, allt samtidigt liksom.. Vi ber för dig!
Hej på er alla. Kom hem nyss ska backa chokladbollar och ta hand om mig själv lite, tycktes det behövde.Snackar med Marie nu, ska snart fixa allt, ta ett bad ossv.. Men vi hörs, ska börja updatera mer.

KLAR!

Tog en spruta i ägonlocket så det nedsövdes sen klippte han i det fast man inte kände nått. Man kände attan höll på men det gjorde inte ont! Men jag har aldrig mått så illa seriöst jag var nära på att spy!!


Väntar på att komma in på operation...


föralltid <3


pizzzza

Sjuklingen här som säger, hej! Iaf ska snart käka pizza som mamma köpte innan hon gick till jobbet.
Hihi puss.

PARIS HILTON BLOGGAR OM AVICII!!!!!

OMG... Paris Hilton tycker AVICII är snygg:

Baby you light up my world like nobody else.

Hej, sitter hemma och har skit ont i halsen, så jag är hemma idag. Forever alone at home! Men jaja. Hoppas jag är frisk imorgon så jag kan träffa guzzzzzaaar! Och nu har jag inget liv så jag kollar på nikelodion. Men vi ses sen, puss!
Ser hemsk ut!

DAGENS

Saras outfit:

• vit tubtopp- Gina tricot
• vit spets tröja- Gina tricot
• svarta jeans- JC
• rosa convurse

Inas outfit:

• marinblå linne- Bik bok
• jeggings- hollister
• marin blå convurse

Pussar!


Godnatt bebisar!

Då ligger jag i sängen och messar lite och sånt men jaja har haft en mysigt dag idag köpte en vit tubtopp från ginatricot men annats inget specielt var it me finaste ina och hypat sönder haha

måste få min skönhetsömn nu


puss
-sara


ADDA NYA FACEBOOK, TRYCK PÅ LÄNKEN OCH VI BLIR VÄNNER PÅ FACEBOOK! PUSSAR TILL ALLA :)

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003913422974